Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σκυταλοδρομία αγάπης για τις “Ημέρες Θάλασσας 2021”

Χωρίς κατηγορία στις 01/06/2021

Μέχρι τις 3 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο “Κολυμπάμε για τη ζωή” που θα γίνει την Κυριακή στο κολυμβητήριο “Α. Γαρύφαλλος”

|> Με τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού (Πρωτάθλημα Ευρώπης 2021), του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος θα κολυμπήσει για 2η χρονιά και πλήθους διακεκριμένων άλλων αθλητών του υγρού στίβου, θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το «Κολυμπάμε για τη ζωή», συνεχίζοντας την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς που δημιούργησαν πέρυσι εκατοντάδες αθλητές και απλοί πολίτες.

Η σκυταλοδρομία κολύμβησης που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) για 2η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας έχει ως στόχο την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια, σύμφωνα με τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να κολυμπήσει ο καθένας, αθλητής ή μη. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο site του ΟΠΑΝ www.opanpireas.gr έως και την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Θα καταρτιστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα κολύμβησης, έτσι ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Σημειώνεται ότι το «Κολυμπάμε για τη ζωή», είναι μια ιδέα του Βασίλη Τοκάκη, συμβούλου Επικοινωνίας του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την υποστήριξη ογκολογικών ασθενών, μέσω του “ΑγκαλιάΖΩ”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, με οποιοδήποτε ποσό, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

  • Πληροφορίες: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά 210-4137-708, 210-4177-389, 210-4136-355.
  • ΑγκαλιάΖΩ: www.oekk.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: