Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μήνυμα στον υπουργό Δικαιοσύνης από τον Β. Παπαγεωργόπουλο

ΕΛΛΑΔΑ στις 27/02/2015

Να ζητήσει να ενημερωθεί σε βάθος για την υπόθεση των υπεξαιρέσεων στον δήμο Θεσσαλονίκης, που είχαν ξεκινήσει έξι χρόνια προτού ο ίδιος ορκιστεί δήμαρχος, όπως υποστηρίζει, καλεί τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος εκτίει ποινή 12ετούς κάθειρξης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του κεντρικού δήμου.

Καλώ τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει να ενημερωθεί σε βάθος για την υπόθεση των υπεξαιρέσεων στον Δήμο Θεσσαλονίκης που είχαν ξεκινήσει 6 ολόκληρα χρόνια πριν ορκισθώ Δήμαρχος, να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησα ΑΜΕΣΑ μόλις έλαβα γνώση των υπεξαιρέσεων αυτών, να διαβάσει ο ίδιος το σκεπτικό της εναντίον μου απόφασης, να διαβάσει το σκεπτικό των 2 Εφετών που υπογράφουν ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΘΩΟΣ, να μελετήσει τις ΕΠΤΑ (7) αλλαγές του εναντίον μου κατηγορητηρίου για να αντιληφθεί πως βρίσκεται τόσο ΑΔΙΚΑ στην φυλακή ο επί δωδεκαετία (1999-2010) εκλεγμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργόπουλος σε νέα επιστολή του από τη φυλακή.
Συμπλήρωσα δύο χρόνια εξορίας στα Διαβατά. Εξοστρακισμένος!” γράφει ο τέως δήμαρχος, ο οποίος χαρακτηρίζει εαυτόν “εξιλαστήριο θύμα“, “αποδιοπομπαίο τράγο” και “θύμα σκευωρίας” με στόχο τον πολιτικό του θάνατο.
Εκφράζει δε την πεποίθηση, ότι η αναίρεση που κατέθεσε προ μηνός στον Άρειο Πάγο θα τον δικαιώσει, καθώς δεν μπορεί, όπως αναφέρει, να επικρατήσει το άδικο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: