Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μήνυμα της Δόμνας εν όψει της ανακοίνωσης των βάσεων για τις εισαγωγές στα ΑΕΙ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 27/07/2023

Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια, τον κόπο, τη δύναμη, το πείσμα. Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς

|> Μια τρυφερή αλλά και ουσιαστική ανάρτηση, προς τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ έκανε η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστήμια.

«Μία συναρπαστική αρχή! Αυτό μας έρχεται στο μυαλό με την ανακοίνωση των βάσεων. Ένας νέος δρόμος που σας καλεί να τον περπατήσετε με όρεξη κι ορμή μεγάλη! Είναι το διάβασμα, η γνώση, οι ακαδημαϊκοί. Είναι οι εξετάσεις και οι εργασίες. Είναι όμως και πολλά περισσότερα. Είναι οι φιλίες με συμφοιτητές και συμφοιτήτριες από όλη τη χώρα, τα ταξίδια, οι γεύσεις, οι εικόνες και τα ακούσματα! Είναι οι συχνές ολονύχτιες συζητήσεις, οι συμφωνίες αλλά και οι διαφωνίες. Είναι η μουσική και οι ιδέες που θα γεννηθούν ξαφνικά στα φοιτητικά δωμάτια. 

Ένα μεγάλο μπράβο. Στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά. Για την προσπάθεια, την επιμονή και την υπομονή, τον κόπο, τη δύναμη, το πείσμα και την ενέργεια. Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς και άλλο ένα στους γονείς που ήταν και είναι εκεί. Πάντα υποστηρικτικοί, δοτικοί, ανιδιοτελείς.

Η δική μου ευχή; Να προχωρήσετε μπροστά χωρίς φόβο, προκαταλήψεις και αναστολές. Καλή αρχή μέσα από την καρδιά μου!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: