Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το σκυλάκι του Μητσοτάκη, η Μέρκελ και ο Καμπουράκης…

FLASH στις 31/10/2021

Μία επιστολή διαμαρτυρίας επειδή ακούστηκε από τηλεοπτική εκπομπή ότι… όσοι φοβούνται τα ζώα είναι κακοί άνθρωποι!

|> Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο δημοσιογράφου σχετικά το σκυλάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη φοβία που έχει η Άνγκελα Μέρκελ στα συμπαθή τετράποδα.

Όπως είναι γνωστό ο Έλληνας Πρωθυπουργός συνηθίζει να έχει στο πλάϊ του τον… διάσημο πια ‘Peanut’, αλλά σεβόμενος τη φοβία τής Γερμανίδας Προέδρου, στην υποδοχή δεν είχε πάρει το σκύλο του.

Αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και το σχόλιο του συναδέλφου Γιάννη Καμπουράκη, προκάλεσε… εντυπώσεις. Αναφερόμενος, από την τηλεοπτική εκπομπή του στο θέμα είπε ότι… όσοι φοβούνται τα ζώα είναι κακοί άνθρωποι! Ίσως να ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου του, αλλά προκάλεσε, όσους –που για κάποια αιτία- έχουν φόβο με κάποια ζώα ή με ένα συγκεκριμένο είδος. Όπως π.χ. ο αναγνώστης Άγγελος Κ., που σε επιστολή του στον Τ/Π, γράφει:

«Ο δημοσιογράφος κ. Καμπουράκης στην πρωινή του εκπομπή του Σαββάτου, 30/10/2021, ανέφερε ότι η κ. Μέρκελ είναι κακός άνθρωπος γιατί φοβάται τα σκυλιά. Αυτό ειπώθηκε με αφορμή ότι σχολιάστηκε το γεγονός ότι, για κάποιους, ο κ. Μητσοτάκης, “παρέκαμψε” το πρωτόκολλο, που ισχύει μετά την υιοθεσία του σκύλου “Πίνατ”,  που κυκλοφορεί ελεύθερος στο Μαξίμου, και την υποδέχθηκε χωρίς αυτόν. Αντίστοιχα ο κ. Πούτιν προφανώς είναι πολύ καλός άνθρωπος, αν κρίνουμε από τον τεράστιο σκύλο που τον συντροφεύει και έφερε σε δύσκολη θέση την φοβιτσιάρα, κακή κ. Μέρκελ.

Αν ο έγκριτος δημοσιογράφος δεν έχει γνώσεις ψυχολογίας, μάλλον αυτό το συμπεραίνει από το γεγονός ότι αφού για την πτώχευση της Ελλάδας και την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων δεν λογοδότησε ουδεμία κυβέρνηση, άρα ο λαός υποφέρει λόγω της κακίας της κ. Μέρκελ. Βέβαια οι φοβίες, κ. Καμπουράκη μου, δεν έχουν λογική. Μάλλον δύσκολο σε εσάς να το καταλάβετε γιατί ίσως ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων «που δεν φοβούνται Θεό».

Άλλοι όμως φοβούνται τα ζώα (τα φοβούνται, δεν τα κακοποιούν), άλλοι το ύψος, άλλοι το ασανσέρ, άλλοι αράχνες, κουνούπια, κατσαρίδες (για ποντίκια δεν το συζητάμε), άλλοι φοβούνται να οδηγήσουν αυτοκίνητο και ποδήλατο, άλλοι τα αεροπλάνα, τα τρένα, τα πλοία και τόσα περίεργα, που μπορεί κάποιοι να θυμώνουν (όπως για τα ζώα)και άλλοι να περιγελούν (για όλα τα υπόλοιπα). Αυτοί οι άνθρωποι, κ. Καμπουράκη μου, δεν έχουν ταμπέλες, όπως βάλατε στην κ. Μέρκελ, δεν είναι ούτε κακοί, ούτε βλάκες, ούτε ηλίθιοι, ούτε γελοίοι. Απλά έχουν φοβίες. Και για την ιστορία η κ. Μέρκελ για την χώρα της είναι πολύ καλή και άξια ηγέτης. Ας ασχοληθούμε καλύτερα με τους δικούς μας ηγέτες. Θα τους ψυχολογήσετε και αυτούς;»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: