Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μία μοναδική ημέρα του κλασικού αθλητισμού ‘’ζει’’ σήμερα ο Πειραιώς με πρωταγωνιστή τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου

Πρόκειται για το 1ο Piraeus Street Long Jump που γίνεται στο πλαίσιο των ‘’Ημερών Θάλασσας’’ και θα μεταδοθεί ‘’ζωντανά’’ από το Mega

|> Μεγάλο αθλητικό γεγονός σήμερα στον Πειραιά, στο πλαίσιο των ‘’Ημερών Θάλασσας’’, το οποίο θα μπορεί να δει ολόκληρη η Ελλάδα. Πρόκειται για το ‘’1ο Piraeus Street Long Jump’’, που θα εξελιχθεί στους πειραϊκούς δρόμους και στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου βγαίνει στους δρόμους του Πειραιά και καλεί τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να τον ακολουθήσουν στο 1ο Piraeus Street Long Jump, σήμερα 4/6, στις 18:30, σε ένα event που θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά το Mega και το Mega Play (υβριδική πλατφόρμα).

Με φόντο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο ‘’χρυσός’’ Ολυμπιονίκης δηλώνει το «παρών» στην πρώτη λαμπερή διοργάνωση του είδους που γίνεται στη χώρα μας, όπου ο Δήμος Πειραιά έχει προσκαλέσει τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, σε ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ευρώπης, σε μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

Δήλωση Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην εκπομπή ‘’Super Μπάλα του Σαββάτου’’ του Mega. δήλωσε:

«Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο στον Πειραιά. Θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και θα είναι ωραίο και για όποιον το δει από την τηλεόραση. Θα ήθελα να πω στον κόσμο να μετρήσει στο σπίτι 8 μέτρα. 8 βήματα μεγάλα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω και μεγαλύτερα άλματα από αυτό στο event και δεν θα το κάνω μόνο εγώ».

Η δράση αρχίζει στις 17:20 στο Mega Play με την έναρξη του εντυπωσιακού street event απ’ ευθείας από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στις 18:30 στο Mega θα μεταδόσει ζωντανά την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων κορυφαίων αθλητών στο 1ο Piraeus Street Long Jump.

Σημειώνεται ότι το 1ο Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών.

Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης και σχολιάζει ο Δήμος Μπουλούκος. Στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Τη μοναδική αθλητική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας. Τον πρωτοποριακό αγώνα έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του World Athletics Continental Tour.

Απάντηση