Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η “Ελλάδα Παντού”… εξάγει εικαστικούς στην Ολλανδία

FLASH στις 12/02/2019

Μεγάλη έκθεση στο κέντρο “Expo Houten” της Ολλανδίας για το “Feel, Taste, Live Greece!” 

|> Η “Ελλάδα Παντού” παρουσιάζει στις 15-17 Μαρτίου , στο εκθεσιακό κέντρο “Expo Houten” (Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN) στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, την 2η Έκθεση Ελλήνων Εικαστικών στην Ολλανδία στο πλαίσιο της 2ης Εξαγωγικής Έκθεσης Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στην Ολλανδία «Feel, Taste, Live Greece!» και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πλήθους Ολλανδών και Ελλήνων.

Με τη δράση αυτή η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  «Ελλάδα Παντού» πρωτοπορεί και δείχνει για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ακόμη και στην εξωστρέφεια, διοργανώνοντας την έκθεση με θεματικές όπως: Τρόφιμα, Ποτά, Γενικό Εμπόριο, Τουρισμός, Πολιτισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες.

Μέρος του Φεστιβάλ αφορά στο διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας και για το σκοπό αυτό οργανώνει παράλληλα μεγάλη Εικαστική Έκθεση Ελλήνων Δημιουργών από την Ελλάδα και την Ολλανδία με έργα αυθεντικής τέχνης.

Οι δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το κοινό της Ολλανδίας, αλλά και να συμμετέχουν σε B2Β συναντήσεις με τοπικούς εμπορικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Τέχνης. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες της εικαστικής έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σύγχρονα έργα Τέχνης, να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους και να αποκτήσουν όποιο από τα έργα αγαπήσουν σε προσιτές τιμές.

Την εικαστική έκθεση επιμελείται ο ιστορικός-κριτικός Τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς.

Με σκοπό δε την προώθηση της Αλληλέγγυας Οικονομίας στην πράξη, η «Ελλάδα Παντού» επιδοτεί το κόστος συμμετοχής στην έκθεση για όσες ομάδες εικαστικών ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα έργα τους, μηδενίζοντας το διαχειριστικό μέρος του κόστους.

> Πληροφορίες-συμμετοχές: www.gnef.nl/el/eikastiki-ekthesi

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: