Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μετά τη Λιτανεία άρχισε να βρέχει και έσβησε η φωτιά στο Προκόπι!

FLASH στις 08/08/2021

Θαύμα από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο επικαλείται ο ιερέας του ναού – Φωτογραφίες από το zoom.earth Θέμα στο “Star Στερεάς Ελλάδας”

Τ/Π |> Με ανάρτηση στο f/b αποκαλύπτεται η περίπτωση ενός θαύματος που έγινε προχθές, στο Προκόπι Ευβοίας, αμέσως μετά την Λιτανεία στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, όπου ξαφνικά άρχισε να βρέχει επί 20′ λεπτά και να σβήστηκαν οι φωτιές στην περιοχή! Την συγκλονιστική μαρτυρία (κλικ ΕΔΩ) “υπογράφει” ο ιερέας π. Νικόλαος στο κανάλι “Star Κεντρικής Ελλάδας”, ενώ ένα άλλο στοιχείο που κατατίθεται στην ανάρτηση στο f/b είναι  φωτογραφίες από το zoom.earth.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται επί λέξει:

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε λιτανεία στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στο Προκόπι Ευβοίας, με Άγια Λείψανα, με την μεγάλη Εικόνα τού Αγίου Ιωάννου τού Ρώσου, την εφέστιο θαυματουργή εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της ομωνύμου Ενορίας, στην οποία συμμετείχε όλο το χωριό, ενώ είχε δοθεί εντολή εκκένωσης και παρά την απαγόρευση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τις λιτανείες.

Πάμε τώρα και στις φωτογραφίες από το https://zoom.earth/ (Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο site να τις εξακριβώσει)!

  • 20:45 Έναρξη Λιτανείας.
  • 21:30 Κανένα σύννεφο πουθενά στην Εύβοια. (1η Φωτογραφία)
  • 22:15 Τελειώνει η Λιτανεία.
  • 03:15 Ένα “περίεργο” σύννεφο πάνω από το Προκόπι σε μορφή σαν να θέτει ένα φραγμό στο πύρινο μέτωπο. (2η Φωτογραφία)
  • 04:30 Το “περίεργο” σύννεφο παραμένει πάνω από το Προκόπι. (3η Φωτογραφια)
  • 05:30 Το σύννεφο παραμένει και με μπλε χρώμα ο χάρτης αποτυπώνει την δυνατή βροχόπτωση που είχε ήδη αρχίσει!!!!! (4η Φωτογραφία)

Η βροχή κράτησε είκοσι λεπτά. Είχε όμως τέτοια ένταση που τα έσβησε όλα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: