Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Από την Τρίτη θα λειτουργεί ο οργανωμένος αθλητισμός

Εν Δημω,Σπορ στις 24/05/2020

Με απόφαση ΟΠΑΝ οι ανοιχτές εγκαταστάσεις επαναλειτουργούν αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες

|> Επαναλειτουργούν από την Τρίτη 26/5 οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε: «Γνωρίζουμε την ανυπομονησία των δημοτών μας για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων. Για εμάς κάθε στάδιο επανεκκίνησης είναι σημαντικό να γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπουργείων. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών μας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ. και ελπίζουμε και εμείς στην άμεση επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα».

Σημειώνεται πως το  δελτίο καταγραφής αθλουμένου είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

> Περισσότερες πληροφορίες: 210.4136355

Απάντηση