Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με ‘βασιλική” υποδοχή κατέπλευσε στον Πειραιά το “Quantum of the Seas”

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 18/05/2015

Το μεγαλύτερο πλοίο (347 μ.) που έδεσε ποτέ στο λιμάνι του Πειραιά -το κρουαζιερόπλοιο “Quantum of the Seas”- υποδέχθηκε η διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε., παρουσία του αν. υπουργού Θ. Δρίτσα, της Αν. Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, του πρέσβη των ΗΠΑ David Pearce του γ.γ. του ΕΟΤ Π. Λειβαδά, του δημάρχου Πειραιά Ι. Μώραλη, του εκπρόσωπου της εταιρίας RCI  Ανδρέα Στυλιανόπουλου και παραγόντων της ναυτιλίας.

Υποδεχόμενος τον πλοίαρχο SreckoFelixBan και παραδίδοντας του τα εμβλήματα του ΟΛΠ Α.Ε. και βιβλία, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης τόνισε ότι:
Σας υποδεχόμαστε σε ένα λιμάνι 2.500 ετών ιστορίας, σε έναν καινούργιο Προβλήτα που φέρει το όνομα του Αθηναίου Ηγέτη Θεμιστοκλή, νικητή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας κατά της Περσικής Αυτοκρατορίας, αλλάζοντας έτσι τον ρου της ιστορίας για ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Σας υποδεχόμαστε όμως και σε ένα ασφαλές και σύγχρονο λιμάνι, το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου, στο οποίο τα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International φιλοξενούνται με άριστη συνεργασία και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών”.
Στην ανταπάντηση του ο πλοίαρχος κ. Srecko ευχαρίστησε τον ΟΛΠ Α.Ε. για την υποδοχή και την άψογη εξυπηρέτηση που έτυχε το πλοίο και οι επιβάτες του.

olp kountoura

Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Γιάννης Μώραλης, Π. Λειβαδάς, Έλενα Κουντουρά, David Pearce και Γιώργος Ανωμερίτης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: