Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με ‘’Γαλάζια Νύχτα’’ ο Πειραιάς γιορτάζει την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 19/09/2023

Τα πειραϊκά καταστήματα την Παρασκευή 22/9 θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ, με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες» τιμές

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου στις 22/9, διοργανώνει «Γαλάζια Νύχτα», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΠ, τα καταστήματα του Πειραιά την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και γαλάζιες τιμές.

Από νωρίς το απόγευμα ένα πλούσιο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης με dj σε διάφορα σημεία, ζωντανή μουσική, με δράσεις για τα παιδιά, το τουριστικό τρένο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

Στη «Γαλάζια Νύχτα» συμμετέχει και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη δράση «Ονειρεύομαι». Δυο ομάδες ηθοποιών και καλλιτεχνών, από τις 6 έως τις 11μ.μ., θα καλύψουν – στα καταστήματα που συμμετέχουν – δυο επάλληλους κύκλους δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές-επισκέπτες να γράψουν σε ένα χαρτόνι τα όνειρά τους, τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Κοινός στόχος μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΠ, είναι «να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της!». Και «καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: