Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα νέα απορριμματοφόρα του Πειραιά δεν κάνουν όπισθεν!

Χωρίς κατηγορία στις 18/05/2019

Με δύο νέα οχήματα συμπληρώθηκε ο στόλος του Δήμου Πειραιά, ενώ ανακατασκευάστηκαν άλλα δυο απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα

|> Με νέα απορριμματοφόρα ενισχύθηκε ο στόλος του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των οχημάτων στον νευραλγικό αυτόν τομέα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος προμηθεύτηκε με διεθνή διαγωνισμό δύο νέα απορριμματοφόρα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα συστήματα και διαθέτουν ενεργητική και παθητική ασφάλεια, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά αποδοτικά και φιλικά  προς το περιβάλλον. Επιπλέον ανακατασκευάστηκαν πλήρως δυο ακόμη απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα, με στόχο την καλύτερη και πιο λειτουργική απόδοσή τους.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μεταξύ άλλων είπε:

«Για τη Δημοτική Αρχή ο τομέας της Καθαριότητας αποτελούσε από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα, καθώς έχει άμεση σχέση με την καθημερινότητα των δημοτών μας και την εικόνα της πόλης μας. Τα τελευταία 5 χρόνια καταβάλαμε προσπάθειες και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες,  επιτύχαμε να  είναι ο Πειραιάς τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές μια καθαρή πόλη».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: