Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με ενεργό συμμετοχή του κοινού το εφετεινό πρόγραμμα του Σανκάρα

FLASH στις 25/10/2015

“Γυάλινο Μουσικό Θέατρο”

Κινδυνεύει να γίνει… άφαντο τον Δεκέμβριο, το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», μια και το καταλαμβάνει ο Σανκάρα με την ομάδα του και με ένα πρόγραμμα καθόλου… ανώδυνο, αν κρίνει, τουλάχιστον, κανείς από τις προθέσεις και τον τίτλο του: «Ζήσε την Μαγεία».

Ναι, έτσι… ψύχραιμα, το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» υποδέχεται τον μοναδικό Έλληνα illusionist και όλους τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων που θα ζήσουν το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής.  Έναν Σανκάρα που έρχεται και φέτος με τα καλύτερα νούμερά του, με ένα μοναδικό χιούμορ και βέβαια με πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες.

Η κεντρική σκηνή του  «Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου» μετατρέπεται σε ένα μαγικό διαδραστικό κόσμο στον οποίο βασικό ρόλο θα έχει το κοινό, το οποίο θα συμμετέχει ενεργά, βιώνοντας τη μαγεία σε πρώτο πλάνο!

Sankara_Φυσικά από την σκηνή δεν θα λείπουν τα εντυπωσιακά stage illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), τα οποία ο Σανκάρα και οι δύο όμορφες παρτενέρ του παρουσιάζουν με τρόπο που αφήνουν άφωνους τους πάντες. Σε αυτό το σημείο μαγεία και θεατρικότητα ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη μαγεία των αισθήσεων!
Ηighlighs του ”Ζήσε την Μαγεία” είναι η έναρξη του σόου με την εμφάνιση του Σανκάρα μέσα από ένα ασανσέρ που πριν ήταν άδειο, η εξαφάνισή του εμπρός στα μάτια του κοινού και η στιγμιαία μεταφορά του στην άλλη άκρη του θεάτρου!

Η στιγμή που η μία παρτενέρ περνάει μέσα από το σώμα του…

Το πώς καταφέρνει κάθε φορά να διαβάσει και να προβλέψει την σκέψη και τις επιλογές τυχαίων θεατών…

Η ικανότητά του να κατευθύνει το μυαλό του κοινού στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα κάνουν το κοινό να λατρέψει και να ζήσει την μαγεία!

Επειδή αναμένεται «σκοτωμός», ας τεθεί υπ’ όψιν από τώρα, ότι:

Οι παραστάσεις του Σανκάρα και τη παρέας του, θα δοθούν τον Δεκέμβριο στις 5.6,12,13,19,20, 25.26 και 27 του μηνός και τον Ιανουάριο  1,2,3,8,9,10,16,17,23,24,30 του μηνός 31. Ώρα έναρξης, πάντα στις 7 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ και παιδικό 8 ευρώ. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ. 210.9315600 (Λ. Συγγρού 143 Αθήνα 171 21).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: