Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με επέμβαση της ΠΥ κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο “Απόλλων Ελλάς”

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 06/10/2015

Δίχως θύματα ή ρύπους

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στο Ε/Γ-Ο/Γ ”Απόλλων Ελλάς” Ν.Π. 10631, το οποίο ελλιμενιζόταν στο νέο μώλο Δραπετσώνας του λιμένα Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τμήμα του υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων του εν λόγω πλοίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και κατασβέστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στο σημείο με 6 πυροσβεστικά οχήματα.

Στο ”Απόλλων Ελλάς” επέβαιναν δύο ιδιωτικά συνεργεία προς εκτέλεση θερμών–ψυχρών εργασιών, το πλήρωμα και ο 40χρονος πλοίαρχος ο οποίος, λόγω του ότι ένιωσε δυσφορία, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για προληπτικούς λόγους.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”Απόλλων Ελλάς” μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: