Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με επιτυχία συνεχίζεται ο “Σχολικός Πειραι-Α-θλητισμός” στο κέντρο “Πλάτων” της Νίκαιας

Χωρίς κατηγορία στις 17/05/2017

Επισκέψεις πρωταθλητών

|> Κοντά στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του «Σχολικού Πειραι-Α-θλητισμού» βρέθηκαν την Δευτέρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Κραβαρίτης και η Μαρία Σώρρα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιηγήθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις που πραγματοποιείται το πρόγραμμα, μίλησε στους μαθητές την αναγκαιότητα του αθλητισμού και φωτογραφήθηκε μαζί τους με εμφανή συγκίνηση, αφού το Κλειστό Αθλητικό κέντρο «Πλάτων» στη Νίκαιας ήταν η δική του αθλητική γωνιά από όπου ξεκίνησε. Ο ίδιος παρότρυνε τους γονείς να οδηγούν τα παιδιά τους σε χώρους άθλησης και τέλος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής για την συμβολή τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των μαθητών.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης πρωταθλητής κολύμβησης – προπονητής της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης και η Μαρία Σώρρα πρωταθλήτρια κολύμβησης με μεγάλες διακρίσεις, παρακολούθησαν τους μικρούς μαθητές στην “γιορτή νερού” λέγοντας πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά από μικρή ηλικία να μάθουν να επιπλέουν και να κολυμπούν σωστά μετατρέποντας το νερό σε παιχνίδι. και να παίζουν στο νερό. Το πρόγραμμα παρακολούθησε και ο Βασίλης Μανασής μέλος της επιτροπής Σχολικών Συμβούλων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες του «Σχολικού Πειραι-Α-θλητισμού» υποστηρίζονται από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), την περιφέρεια Αττικής, τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και τον δήμο Πειραιά.

Απάντηση