Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με… κόκκινη σάλτσα, οι συζητήσεις για γήπεδο του Εθνικού χωρίς τον Εθνικό

ΕΛΛΑΔΑ στις 11/12/2015

Σήμερα σύσκεψη

“Παραμύθι φούρναρης”… Αυτό είναι το επιγραμματικό σχόλιο κύκλων της διοίκησης του Εθνικού Πειραιώς για όσα ανακοίνωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης, σχετικά με την προοπτική να γίνει γήπεδο του Εθνικού στην περιοχή του ΣΕΦ, μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο γ.γ. Αθλητισμού Τζ. Συνοδινός.

Για την ιστορία η είδηση ανέφερε πως «συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την κάλυψη των αναγκών του ιστορικού σωματείου του Εθνικού Πειραιώς», ότι «το έργο είναι προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ» και πως «κατά τη σύσκεψη εξετάστηκε το θέμα και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή 11/12/2015».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η οποία παραμένει «κρυφή» από τον Εθνικό, επιφανή στελέχη της ιστορικής ομάδας, τόνισαν:

«Δεν τον πιστεύει κανείς πλέον. Αν ήταν να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον ή αληθινή προοπτική, θα είχε καλέσει και τον Εθνικό στις δήθεν συζητήσεις. Δηλαδή πάει και συνομιλεί “για τον Εθνικό” χωρίς τον Εθνικό; Σε ποιόν τα λέει αυτά; Δεν έχουμε κανένα λόγο να τον πιστεύουμε, διότι έχουμε μάθει από αυτά τα “κόλπα”. Με ποιόν θα συζητήσει σήμερα 11 Δεκεμβρίου για τον Εθνικό, αν λείπει από το τραπέζι ο άμεσα ενδιαφερόμενος; Αυτά που λένε οι εν λόγω κύριοι είναι “κολοκύθια με τη ρίγανη”, αλλά με… κόκκινη σάλτσα!».

Μία σκέψη στο “Με… κόκκινη σάλτσα, οι συζητήσεις για γήπεδο του Εθνικού χωρίς τον Εθνικό

  1. Παράθεση: Εθνικός: Σε... ατέλειωτο σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση για το γήπεδο - Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: