Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με  νέο ΔΣ και Εξελεγκτική Επιτροπή το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στις 23/05/2023

Πρόεδρος επανεξελέγη ο Δημήτριος Ματθαίου ο οποίος ανήγγειλε τις νέες εγκαταστάσεις σε ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο του Πειραιά

|> Νέο Διοικητικό του Συμβούλιο και νέα Εξελεγκτική του Επιτροπή, ανέδειξε ομόφωνα το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas κατά την διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 19/5/2023 στο  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ).

Το νέο πενταμελές ΔΣ του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  • Πρόεδρος: Δημήτριος Ματθαίου
  • Αντιπρόεδρος: Διονύσιος  Πολίτης
  • Γεν. Γραμματέας: Γεώργιος Τζανετής
  • Ταμίας: Μιχαήλ Λεουτσάκος
  • Μέλος: Παναγιώτης Γαβαλάς

Η νέα τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζεται από τους:

  • Αντώνιος Καλοκαιρινός, πρόεδρος Εξελεγκτικής  Επιτροπής
  • Ηλίας Δαμίγος, μέλος Εξελεγκτικής  Επιτροπής
  • Τζέημς Μιμίκος, μέλος Εξελεγκτικής  Επιτροπής

Πριν την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών, ο πρόεδρος του Maritime Chapter, Δημήτριος Ματθαίου αφού αναφέρθηκε στις σπουδαίες φιλανθρωπικές δράσεις του Maritime Chapter από την ημέρα της Ίδρυσής του πριν 2 έτη μέχρι και σήμερα, εστίασε στο νέο εμβληματικό του έργο, την λέσχη “St’ Nicholas Business club” και του καταστήματος “AHEPA shop” που θα συστεγαστούν μαζί με τα νέα γραφεία του Maritime Chapter σε ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στον Πειραιά.

Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου και με την αποπεράτωσή του, θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή για τα εγκαίνιά του..

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος, στην ίδρυση του νέου Ναυτικού Μουσείου, το “Ahepa Maritime Chapter St’ Nicholas”, τα εκθέματα του οποίου έχουν ήδη συγκεντρωθεί και απομένει η διάθεση του κατάλληλου χώρου που θα τα φιλοξενήσει.

Με το πέρας της διαδικασίας των εκλογών ο πρόεδρος, ο οποίος επανεξελέγη πανηγυρικά, ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ πολύ που μου αναθέσετε για ακόμη μια φορά το τιμόνι της AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas για να συνεχίσουμε μαζί να συμπλέουμε στις θάλασσες των αξιών, του πολιτισμού και της κοινωνικής συνεισφοράς! Να εξακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο ταξίδι της προσφοράς και της κοινωνικής  αλληλεγγύης πάνω στο γερό σκαρί του θαλασσινού Chapter μας, που ήδη έδωσε σε όλους μας πληθώρα εμπειριών, κοινωφελών δράσεων και ηθικής ικανοποίησης.

Στο μεγάλο και πετυχημένο αυτό ταξίδι είμαστε όλοι μαζί συνοδοιπόροι. Οι επιτυχίες είναι καρπός της συλλογικής μας προσπάθειας. Είναι απότοκο της ανταπόκρισής σας στον συντονισμό και στις προτάσεις που κατατίθενται για δράση. Για αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εγκάρδια και ξεχωριστά τον καθένα από εσάς τους Αδελφούς μου για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου, υποστηρίζοντας τις πολύ σημαντικές δράσεις, που πραγματοποιήσαμε με το Chapter μας. Όλα αυτά ήταν ένας πραγματικός άθλος! 

Στο ταξίδι μας, που μόλις άρχισε, σας καλώ και πάλι, ως μέλη μιας σπουδαίας παγκόσμιας Οργάνωσης, να συνεχίσουμε δημιουργικά με συνέργειες αγάπης και σεβασμού για τον συνάνθρωπο μας και να μείνουμε αφοσιωμένοι στην εδραίωση της αλληλεγγύης, της ηθικής συνεργασίας και της φιλανθρωπίας. 

Με «πλοίο διαρκείας» το Maritime Chapter μας, με πλοηγό της κοινής μας πορείας τις αξίες μας, με μοναδικό προσανατολισμό την προσφορά και ναυαρχίδα μας την κοινωνική, οικογενειακή και ατομική αριστεία, ας ξεκινήσουμε και πάλι μαζί!  Τα πέλαγα της κοινωνικής προσφοράς μας περιμένουν!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: