Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Χωρίς κατηγορία στις 07/05/2022

Με συμβολικές δράσεις σε διάφορα σημεία της πόλης και με χιλιάδες τριαντάφυλλα που θα προσφερθούν και στις Ουκρανές μητέρες 

|> Ο Δήμος Πειραιά τιμώντας τον πολυδιάστατο ρόλο της μητέρας προχωρά σήμερα Σάββατο 7/5 και αύριο Κυριακή 8/5, στη διοργάνωση συμβολικών δράσεων στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

Χιλιάδες τριαντάφυλλα θα προσφερθούν στις μητέρες και των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, ενώ σήμερα θα φωτιστεί το Άγαλμα της Μητέρας, επί της Βασιλέως Γεωργίου.

Αύριο Κυριακή, θα προσφερθούν στις μητέρες τριαντάφυλλα στον Σταυρό της Πειραϊκής (Α΄ Δημοτική Κοινότητα), στο Πασαλιμάνι (Β΄ Δημοτική Κοινότητα), στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στη Μαρίνα Ζέας, στο Μικρολίμανο (Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, στην πλατεία Γεννηματά (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) και στο πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα).

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

  • Κάρτα αγάπης από τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά!

Τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, από τις 11:00 έως τις 13:00, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν την κάρτα της επιλογής τους στο παιδικό εργαστήρι, να ψυχαγωγηθούν με ζωντανή μουσική και να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth.

  • Με ευαισθησία κοντά στα νοσοκομεία της πόλης

Επίσης, ο Δήμος Πειραιά σε μια γεμάτη ευαισθησία συμβολική δράση στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, στο «Τζάνειο» και στο «Μεταξά», θα προσφέρει τριαντάφυλλα στις γιατρούς, στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, καθώς και στις ασθενείς, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας.

  • Τριαντάφυλλα στις Ουκρανές μητέρες

Επιπλέον ο Δήμος Πειραιά θα προσφέρει τριαντάφυλλα και στις Ουκρανές μητέρες που φιλοξενεί στην πόλη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: