Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο Πολεμικό Μουσείο (22/2) το 1ο Orancon Travel Forum

Τουρισμος/Ταξιδια στις 14/02/2020

Με συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων φορέων / παραγόντων του τουρισμού κ.ά.

|> Η «Μετεξέλιξη του τουριστικού προϊόντος και η σημασία των διεθνών συνεργιών για την ανάπτυξή του» είναι το θέμα που θα συζητηθεί κατά την διάρκεια του 1ου Orancon Travel Forum, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/2 (09.30 π.μ -14.30 μ.μ.) στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας»), με την συμμετοχή περισσοτέρων από 400 ξένων και Ελλήνων tour operator, εκπροσώπων κρατικών φορέων, φοιτητών τουριστικών σχολών και μελών του Τύπου.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η διεθνοποίηση του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος, καθώς και η παρουσίαση καινοτόμων και μοναδικών εφαρμογών σε όλο το φάσμα της τουριστικής δραστηριότητας.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Στο Forum θα αναπτυχθεί μια ενότητα άλλων ζητημάτων, όπως η επανάσταση που φέρνει η κρουαζιέρα στην ανακατεύθυνση του τουριστικού προϊόντος, η σημασία της σύνδεσης των τουριστικών προϊόντων με πτήσεις από και προς τους τουριστικούς προορισμούς, οι διεθνείς συνεργασίες με την δημιουργία ενός -αρχικά πανευρωπαϊκού δικτύου με αιχμή τις μεσογειακές χώρες.

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε διάφορα θέματα και θα μοιραστούν τις σκέψεις και τις απόψεις τους για σοβαρά ζητήματα και προκλήσεις  σχετικά με το μέλλον του τουρισμού.

Στο πάνελ έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν, επιφανή στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, από τους κλάδους ξενοδοχείων, μεταφορών, τουριστικών υπηρεσιών, γραφεία εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού, αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιρειών.

Στο πάνελ θα συμμετέχει και ο πρόεδρος της FedHatta Λύσανδρος Τσιλίδης και το Forum έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο FedHatta καθώς και άλλοι άμεσα εμπλεκόμενοι με το εθνικό τουριστικό δρώμενο φορείς.

Απάντηση