Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αθλητικός φιλανθρωπικός αγώνας για τα παιδιά της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’  

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 04/10/2022

Με τίτλο ‘’Τρέχω και Κολυμπώ με τους ΟΥΚ’’ που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βατραχανθρώπων, με συμμετοχή υπουργών, βουλευτών κ.ά.

|> Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας και Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ θα διοργανώσει την ερχόμενη Κυριακή 9/10 Φιλανθρωπικό Αγώνα “Τρέχω και Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για την ΕΛΠΙΔΑ” για το σωματείο ‘’ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο’’.

Πηγή έμπνευσης και κύριος σκοπός αυτής της αθλητικής γιορτής είναι η προώθηση της ανιδιοτελής συνεισφοράς όλων μας προς το κοινωνικό σύνολο και η διάδοση του “ευ αγωνίζεσθε” ως αναπόσπαστο μέρος όλων των μορφών αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρομική διαδρομή με αποστάσεις 1.000 μέτρων και 5 χλμ. καθώς και θαλάσσια διαδρομή 1.500μ. και 750μ.

Σημειώνεται ότι έχουν εκδηλώσει επιθυμία συμμετοχής υπουργοί, ευρωβουλευτές, βουλευτές, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, δήμαρχοι όμορων Δήμων και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπηθεί από η υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 16 ετών για τα 5 χλμ. και άνω των 18 ετών για τα 1.500μ και 750μ.

Η διοργάνωση πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα πρωτόκολλα της γ.γ. Αθλητισμού για την νόσο Covid-19, όπως αυτά θα ισχύσουν πριν την διεξαγωγή του Αγώνα.

Μέσα από τη συμμετοχή τους οι αθλητές θα στείλουν ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, καθώς τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, στο πλευρό των οποίων βρίσκεται το Σωματείο ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ για πάνω από τριάντα χρόνια.

> Οι εγγραφές έως αύριο Τετάρτη 5/10.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: