Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με την αρωγή χορηγιών οι εκδηλώσεις του δήμου

Χωρίς κατηγορία στις 15/12/2014

Συνέντευξη στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος σε όλες τις γειτονιές είπε:

«Η σκέψη μας ήταν να δημιουργήσουμε μια σειρά από δράσεις σε όλα τα κοινοτικά διαμερίσματα και όχι μόνο στο κέντρο, να μεταφερθεί το γιορτινό κλίμα στις γειτονιές του Πειραιά. Στον Απόλλωνα, στην Παλαιά Κοκκινιά, στα Καμίνια, στα Μανιάτικα, στο Φάληρο. Είναι δύσκολες γειτονιές με μεγάλα προβλήματα ανεργίας. Στόχος μας ήταν να δώσουμε ένα τόνο χαράς γι’ αυτό και δημιουργήσαμε τέσσερα παιδικά χωριά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν.
Τα πάρκα για τους μικρούς μας φίλους είναι δωρεά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τον οποίο και ευχαριστώ για την πρόθεση να συνεισφέρει σημαντικά στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά. Έχουμε στολίσει δέντρα και φάτνες, έχουμε οργανώσει χριστουγεννιάτικες γιορτές σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης αλλά και στους παιδικούς σταθμούς. Έχουμε τη συναυλία των Onirama στις 29 Δεκεμβρίου, πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και γενικότερα ένα πλήρες πρόγραμμα. Περιμένουμε λοιπόν τον κόσμο να έρθει και να περάσει όμορφα”.

Όσο για το αντέχουν τα οικονομικά του δήμου τη δαπάνη, είπε:

«Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του Πειραιά αλλά και οι πολίτες όλης της χώρας οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα αυτή την περίοδο» και «στο πλαίσιο αυτό, έχουμε πάρει πρωτοβουλίες σε συνεργασία με εταιρείες και χορηγούς αφού ο δήμος δεν είχε τη δυνατότητα να οργανώσει τις εκδηλώσεις μόνος του».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: