Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με την “Βασίλισσα του Ιονίου” ενισχύει τον στόλο της η Hellenic Seaways

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 03/12/2015

Το “Ionian Queen”

Στην κυριότητα της Hellenic Seaways περιήλθε το  ΕΓ/ΟΓ Ionian Queen και με την ενέργεια αυτή εμπλουτίζεται ο στόλος της εταιρείας με σκοπό την ενδυνάμωσή της στην ακτοπλοϊκή αγορά και την ενίσχυση της κερδοφορίας της.

Το Ionian Queen, διακρίνεται για τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στον ταξιδιώτη. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 22 μιλίων, έχει συνολικό μήκος 192 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα.

Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητα του Ionian Queen που αποτυπώνεται στην ευχέρεια μεταφοράς 2.000 επιβατών, 700 ΙΧ ή 125 φορτηγών έως και 16 μέτρων και 60 ΙΧ, καθιστά το πλοίο ιδανικό για δρομολόγηση σε μακρινές διαδρομές όπως στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη αλλά και στην Ιταλία.

Με την απόκτηση του συγκεκριμένου πλοίου, που αποτελεί στρατηγικής σημασίας κίνηση τόσο για την εταιρεία όσο και για την ελληνική ακτοπλοΐα, η Hellenic Seaways  ενδυναμώνει τα δρομολόγια της, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες και ταυτόχρονα ενισχύει  τις τοπικές κοινωνίες των νησιών που εξυπηρετεί.

hellenic seaways logoΟ διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Αγαπητός, δήλωσε: «Η Hellenic Seaways, έχοντας εισέλθει πλέον σε φάση κερδοφορίας και ανάπτυξης, επενδύει ουσιαστικά, ενισχύει το στόλο της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των επιβατών με τη δρομολόγηση νέων πλοίων σε νέους προορισμούς».

Απάντηση