Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σέρφινγκ με αναβαθμισμένο WiFi On Board στην ΑΝΕΚ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 01/06/2019

Με το “Ελ. Βενιζέλος” (Χανιά) ή με το “Olympic  Champion” (Ανκόνα) και σύντομα στην Αδριατική

|> H ANEK Lines, με πυξίδα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους επιβάτες, εξελίσσει την ταξιδιωτική εμπειρία φέρνοντας αναβαθμισμένο WiFi On Board σε συνεργασία με την Telenor Maritime, εταιρεία διεθνούς κύρους, που εγγυάται δυνατή και γρήγορη διαδικτυακή πλοήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι επιβάτες της ANEK Lines που ταξιδεύουν στα Χανιά με το “Ελ. Βενιζέλος”, ή στην Ανκόνα με το “Olympic  Champion”, θα μπορούν να σερφάρουν on board, σε κάθε σημείο των πλοίων, επιλέγοντας την σύνδεση που τους ταιριάζει. Η υπηρεσία θα είναι άμεσα διαθέσιμη και στα πλοία “Hellenic Spirit” & “Asterion II”, που ταξιδεύουν στις γραμμές της Αδριατικής.

Η νέα παροχή σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα υπόλοιπα πλοία του στόλου της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Εύκολα, γρήγορα κάθε επιβάτης παραμένει online, κατά την διάρκεια του ταξιδιού, έχοντας την δυνατότητα να διασκεδάσει, να ενημερωθεί ή ακόμα και να δουλέψει εν πλω, μέσα από το laptop, το tablet ή το κινητό του, συνδυάζοντας το όμορφο ταξίδι με το διαδικτυακό σερφάρισμα.

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο, να εργαστούν ή να διασκεδάσουν χαλαρώνοντας στο ζεστό περιβάλλον των σαλονιών ή στις ευρύχωρες μοντέρνες καμπίνες των πλοίων μας, απολαμβάνοντας καφέ, ποτό και γευστικά σνακς, στα άνετα Café των πλοίων, είτε δοκιμάζοντας νόστιμα πιάτα με εξαιρετικές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις στα Self Service Restaurant ή στα Α la Cart Restaurant, πάντα με την φιλόξενη υπογραφή της ANEK Lines.

Σημειώνεται ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν online το πακέτο δεδομένων που επιθυμούν συνδεόμενοι στο www.getwifi.no, ή να το βρουν ως προπληρωμένο Voucher στα bars και στις receptions των πλοίων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: