Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με «Onirama» και παρουσία Καινούργιου «ανάβει» το Δέντρο στη Δραγάτση

Flash στις 09/12/2016

Στις 18:45 από Μώραλη

Ο  Πειραιάς ”φοράει»  τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και με μια μοναδική συναυλία από το δημοφιλές συγκρότημα «Onirama».

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  θα φωταγωγήσει  το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σήμερα Παρασκευή 9/12 στις 18:45,  στον πεζόδρομο Δραγάτση και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Στη συνέχεια, οι  «Onirama» θα ψυχαγωγήσουν τον κόσμο με μια συναυλία ανοικτή για το κοινό, ενώ η δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών, θα δημιουργήσει  γιορτινή ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου.

kingsandΕξ άλλου το Σάββατο 17/12, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) σε συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα και τον δήμο Πειραιά διοργανώνουν μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία με το συγκρότημα «Kings», με Ginno και Κυριάκο Domi Live. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα διαρκέσει απο τη 1 μμ έως και τις 5 μμ.

Σε ανακοίνωση του ΕΣΠ αναφέρεται ότι το Open Mall Piraeus θα πλημμυρίσει μουσική, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά, συμβολικά δώρα και κεράσματα στους μικρούς πρωταγωνιστές των ημερών.

Τα καταστήματα γιορτινά στολισμένα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους καταναλωτές με μεγάλη ποικιλία ειδών και σε μοναδικές τιμές ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια των γιορτών η Φιλαρμονική του δήμου θα πλαισιώσει τις δράσεις. Ακόμη το Γιορτινό Τρένο του Πειραιά θα περιηγεί και φέτος δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο – αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (πλησίον του κτιρίου του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία, μοιράζοντας συμβολικά δώρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς προσκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την Αγορά του Πειραιά και την πόλη μας που υποδέχονται τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους σε ένα πραγματικά χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα.

Απάντηση