Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μητσοτάκης και Παπαδημητρίου συμμετέχουν στο “The World in 2017 Gala Dinner-Economist”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 25/01/2017

Την Παρασκευή,27

Η παγκοσμιοποίηση έρχεται αντιμέτωπη με τα τρωτά της σημεία, σε ένα περιβάλλον εκτόξευσης του λαϊκισμού, που απειλεί με ανατροπή το διεθνές status quo. Έτσι, οι ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ και η Ευρώπη του Brexit αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον στο φετινό “The World in 2017 Gala Dinner” του “Economist”, το οποίο πραγματοποιείται την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στοΑθήναιον Ιντερκοντινένταλ” και στο πλαίσιο της ετήσιας έκδοσης «O Κόσμος το 2017», που κυκλοφορεί για την Ελλάδα και την Κύπρο και έχει εκπονηθεί αποκλειστικά από την “Hazlis & Rivas”.

Υπό το πρίσμα των καταιγιστικών διεθνών εξελίξεων, λοιπόν, θα τεθεί επί τάπητος και η ικανότητα της Ελλάδας να προσελκύσει επενδύσεις, τονώνοντας την οικονομική ανάπτυξη, μετά από επτά χρόνια συρρίκνωσης και εσωστρέφειας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μια σύντομη ανασκόπηση του 2016, την οποία θα διαδεχθούν οι προβλέψεις του “Economist” για το 2017, με οικοδεσπότη τον executive editor του “The Economist”, Daniel Franklin.

Συμμετέχουν οι: Φράνσις Φουκουγιάμα – πολιτικός επιστήμων και συγγραφέας (Stanford University), Κυριάκος Μητσοτάκης – πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Δημήτρης Παπαδημητρίου – υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Κώστας Αξάρλογλου – πρύτανης και καθηγητής Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων (ALBA Graduate Business School), Juerg Steffen – chief operating officer (Henley & Partners).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: