Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Χιονάτη παρέα με 7 υπέροχους μουσικούς, αύριο στη Νίκαια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 08/09/2021

Μια πρωτότυπη παράσταση με φαντασία από την παιδική σκηνή του θεάτρου ‘Τέχνη και Όραμα’ που αφορά μικρούς και μεγάλους

|> ‘Η Χιονάτη και οι 7 Υπέροχοι Μουσικοί’ θα εμφανιστούν αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μμ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Η παιδική σκηνή του θεάτρου ‘Τέχνη και Όραμα’, έχει διασκευάσει ένα από τα πιο γνωστά παραμύθια όπως είναι ‘Η Χιονάτη’ και έχει ετοιμάσει μια νέα πρωτότυπη παράσταση με φαντασία που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Γρηγοριάδη και η θεατρική διασκευή του Θανάση Λιούνη. Παίζουν οι : Χριστίνα  Αλυμπράντη, Βλοτίνα Νουλέλη, Μαριλού Βομβόλη, Αλέξης Μαρτσούκος, Φίλιππος Παπαθεοδώρου και Γιώργος Λαμπριανίδης .

Για την είσοδο του κοινού ΔΕΝ απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test , μοριακό test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών γίνεται σταδιακά. Τιμή εισιτηρίου 8€.

Print

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: