Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μόλις… σάλπαρε στο Διαδίκτυο, η νέα ιστοσελίδα της Hellenic Seaways

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 23/07/2015

Με νέα, δυναμική και σύγχρονη εμφάνιση αλλά και φιλικότερες λειτουργίες για το χρήστη,η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Hellenic Seaways (www.hsw.gr) στοχεύει στη βελτίωση της άμεσης online επικοινωνίας της εταιρείας με το ταξιδιωτικό κοινό.

Πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της εποχής, η Hellenic Seaways, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, ενδυναμώνει το στίγμα της στο διαδίκτυο με την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.hsw.gr. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει εύκολη πλοήγηση στο χρήστη, ενώ ο έξυπνος και σύγχρονος διαδραστικός χάρτης αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο των δρομολόγιων στους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία.
seaways

Στη νέα ιστοσελίδα λανσάρεται και η πλέον καινοτόμος εφαρμογή του νέου τύπου ηλεκτρονικού εισιτηρίου στην άυλη μορφή του, που πρώτη υλοποίησε και εφαρμόζει στην ακτοπλοΐα η Hellenic Seaways,μέσω της διαδικασίας WEB CHECK IN.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον μέσω αυτής της διαδικασίας να παραλαμβάνουν το “SMART TICKET” (από 48 ώρες έως και 30 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης του πλοίου), στο κινητό τους τηλέφωνο (Smartphone), στο tablet τους, ή εναλλακτικά να εκτυπώσουν σε έναν οποιοδήποτε εκτυπωτή το εισιτήριο / κάρτα επιβίβασης και να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Η Hellenic Seaways ευελπιστεί η νέα ιστοσελίδα να αποτελέσει ορόσημο στην αμεσότερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του κοινού και σας προσκαλεί να ξεναγηθείτε στοwww.hsw.gr και να κλείσετε τα εισιτήρια σας για οποιοδήποτε προορισμό, απολαμβάνοντας τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η εταιρεία

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: