Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέα παγκάκια στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός και στο Πασαλιμάνι

Χωρίς κατηγορία στις 13/06/2021

Μώραλης: “Καλώ όλους να σεβαστούν τους δημόσιους χώρους και να μην έχουμε το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των βανδαλισμών”

|> Νέα παγκάκια τοποθετήθηκαν στη Σωτήρος Διός καθώς και στο Πασαλιμάνι, ενώ παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά αντικατέστησαν παγκάκια που είχαν υποστεί φθορές.

Οι παρεμβάσεις -στον πλέον εμπορικό πειραϊκό πεζόδρομο και στην κοσμοπολίτικη ελληνική παραλία- πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα της υπηρεσίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, για να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικοί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε πλατείες, πάρκα, πεζόδρομους τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την ανανέωση του αστικού εξοπλισμού της πόλης μας, σε δύο πολυσύχναστα σημεία που προσελκύουν κατοίκους αλλά και επισκέπτες του Πειραιά. Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών και για τον λόγο αυτό, καταγράφουμε συνεχώς τις ανάγκες και παρεμβαίνουμε, προκειμένου να είναι η πόλη μας όσο γίνεται πιο λειτουργική. Σε αυτή την προσπάθεια καθοριστική είναι και η συμβολή των πολιτών και θα ήθελα να καλέσω όλους να σεβαστούν τους δημόσιους χώρους και να μην έχουμε το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των βανδαλισμών, που δυστυχώς υπάρχει στον Πειραιά. Ας προστατεύσουμε την πόλη μας, προκειμένου  κάθε γωνιά της να αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα».

Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, ανέφερε: «Στο πλαίσιο εξωραϊσμού των κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, τοποθετήθηκαν παγκάκια στον πεζόδρομο Σωτήρος Διός και στο Πασαλιμάνι. Η εν λόγω δράση θα έχει συνέχεια και σε άλλους χώρους του Δήμου μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: