Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέα παρέμβαση Κολλάτου με πανώ “αφιερωμένο” στον Ερντογάν και τις τρελές απαιτήσεις του…

ΕΛΛΑΔΑ στις 06/01/2017

Με προβολή ταινίας!

Και ξαφνικά, για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Κολλάτος παρεμβαίνει στα καθ΄ημάς και μάλιστα με έναν προκλητικό τρόπο, που οπωσδήποτε ενοχλεί τους -εντός και εκτός- γείτονες! Κι αυτό επειδή αυτή τη φορά το πανώ που κρέμασε στη μετώπη του σπιτιού του της οδού Λουκιανού στο Κολωνάκι, αφορά τον… γείτονα Ρατζίπ Ταγίπ Ερντογάν και τους απέναντί του, που είναι η πρεσβεία της Γερμανίας!

Η νέα δράση του Δημήτρη Κολλάτου είναι μία κραυγή για να αναδείξει το ζήτημα της Θράκης και τα τεράστια, διαχρονικά προβλήματα της περιοχής σε σχέση με την τουρκική επεκτατικότητα.

Παράλληλα ο Δημήτρης Κολλάτος διοργανώνει βραδιές προβολών στο σπίτι του (Λουκιανού 8) με ελεύθερη είσοδο, της βραβευμένης ταινίας του«Αλέξανδρος και Αϊσέ», που αναδεικνύει αυτά τα ζητήματα και πλαισιώνεται από μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών. Και δηλώνει:

kollatos-2«Προβάλλω την ταινία μου, τον “Αλέξανδρο και την Αϊσέ” στο σπίτι μου, γιατί σε μια εποχή που οι αίθουσες είναι άδειες φοβούνται να παίξουν την ταινία, για να μην ενοχλήσουν τους Τούρκους. Και βάζω ένα πανώ σήμερα σπίτι μου, που ρωτάω αν ο Ερντογάν είναι τρελός ή αν τον καλύπτουν οι Έλληνες προδότες και οι Γερμανοί!»… Και συμπληρώνει:

«Δεν θα ανακατευτώ εγώ στην Ελλάδα και θα ανακατευτεί ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης; Στα 80 μου χρόνια δεν έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου; Θέλω να πω ότι είμαι απελπισμένος, γίναμε δειλός λαός, τρέμουμε. Εγώ δεν φοβάμαι, είναι ντροπή να φοβόμαστε τους Τούρκους και να φοβόμαστε να ρωτήσουμε αν είναι τρελός. Θεότρελος είναι!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: