Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Ξεθεμελιώνει” τον Πειραιά η κατασκευάστρια του Τραμ!

Χωρίς κατηγορία στις 03/03/2016

Θέλει να κλείσει την Εθνικής Αντιστάσεως  Αντιστέκεται η δημοτική αρχή

Στα… χαρακώματα (στην κυριολεξία!) βρίσκεται ο δήμος Πειραιά με την εταιρεία “Θεμέλη” που έχει αναλάβει το έργο του “Τραμ” και έχει “ξεκοιλιάσει” ολόκληρη την πόλη. Κι αυτό, διότι η εταιρεία ανακοίνωσε στον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη την πρόθεσή της να προχωρήσει σε “κλείσιμο” όλων των δρόμων απ’ όπου θα περάσουν οι γραμμές του “θηρίου”, με πρώτη και καλύτερη την ήδη κατακερματισμένη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως!

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, ο δήμαρχος, όταν του ανακοινώθηκε η πρόθεση της εταιρείας αντέδρασε αμέσως τονίζοντας ότι “κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει!“…

Η εταιρεία, όμως, με τις “πλάτες” των υπουργείων Περιβάλλοντος και Μεταφορών, έχει περάσει την άποψη ότι πρέπει να ακολουθηθεί και στο Τραμ το… δόγμα τού σοκ!

Αν κλείσουμε μια και καλή όλα τα σημεία διέλευσης των γραμμών, θα φωνάξουν μια-δυο μέρες και θα το συνηθίσουν“, είναι η άποψη κάποιων “υπεύθυνων” της εταιρείας…

Όμως, με δεδομένη, τη θέση του δημάρχου αλλά και τα γραπτά του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου Ευ. Μαρινάκη (έχει επανειλημμένως αναφερθεί με υπομνήματα και επιστολές του επικριτικά στο έργο του Τραμ, αλλά και στα έργα και τις ημέρες της “Θεμέλης”), αναμένεται μάχη!
Τ/Π

Απάντηση