Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι ταχυδρομικοί καταγγέλλουν τα ΕΛΤΑ για… πάσα της ΕΥΔΑΠ σε ιδιωτική εταιρεία

ΕΛΛΑΔΑ στις 12/05/2016

Σφοδρές κατηγορίες

Σε καταγγελία προς τη νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ, προβαίνει σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), επειδή η ΕΥΔΑΠ «εξωθείται» να αναθέσει την διανομή των λογαριασμών σε ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα με ακριβότερη τιμή!

Συγκεκριμένα, με τίτλο «Επιλέγουν τον ακριβότερο! Γιατί;», στην καταγγελία αναφέρεται:

Τη στιγμή που η νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ ασχολείται με την τακτοποίηση «ημετέρων» και όχι με τα μείζονα ζητήματα του οργανισμού, η ΕΥΔΑΠ εξωθείται στην ανάθεση της διακίνησης των λογαριασμών σε ανταγωνίστρια, ιδιωτική εταιρεία, με ακριβότερη τιμή.

Τα ΕΛΤΑ, με το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο, λειτουργώντας από το Ορμένιο έως τη Γαύδο, εάν και κατέθεσαν τη χαμηλότερη τιμή, οδηγούνται σε αποκλεισμό.

Όλα τα χρόνια, που τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούσαν τη δημόσια ΕΥΔΑΠ και τους καταναλωτές της, κάποιοι φαίνεται ότι «έχτιζαν στο παρασκήνιο» δίκτυα επηρεασμού αποφάσεων. Σήμερα, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, πιστεύουν ότι θα «κλέψουν» το έργο από τα ΕΛΤΑ και θα οδηγήσουν την, αρχαιότερη δημόσια επιχείρηση, σε απαξίωση.

Ενημερώνουμε κάθε αρμόδιο ότι οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ δεν θα επιτρέψουν τη ληστεία σε βάρος του Δημόσιου Ταχυδρομείου. Οι ευθύνες θα αποκαλυφθούν και καταλογιστούν.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να δράσει. Άλλωστε, πρόσφατα στη Βουλή, είχε αναφερθεί στον εν λόγω διαγωνισμό και στις προσπάθειες υποσκελισμού των ΕΛΤΑ από «Ανεξάρτητες» Αρχές.

Καλούμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την επιχείρηση, εξαντλώντας κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων της.

ΓΥΨΟΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ !

Τέλος, Καλούμε τους εργαζομένους να είναι σε ετοιμότητα για να αντισταθούν και να αποτρέψουν την οργανωμένη επίθεση, που σχεδιαζόταν εδώ και καιρό, και δυστυχώς πραγματοποιείται σήμερα εναντίον των ΕΛΤΑ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: