Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας -σαν φορητός συναγερμός- σε κινητό

Χωρίς κατηγορία στις 03/12/2015

Για να μη χανόμαστε!

«EasySOS και Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός συνεργάζονται για την προστασία της ασφάλειας.»
Η προστασία της ασφάλειας και της υγείας, που αποτελούν τα δύο πολυτιμότερα αγαθά για κάθε άνθρωπο, έφεραν κοντά δύο επιχειρήσεις: την EasySOS και τον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην εξυπηρέτηση του πρωτοποριακού συστήματος Just Alert. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας, ενσωματωμένο σε κινητό τηλέφωνο-ρολόι (smartwatch), το οποίο λειτουργεί στην ουσία σαν φορητός συναγερμός.

Όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης, μπορεί με απλές κινήσεις να ειδοποιεί άμεσα το ΕΚΑΒ ή την Αστυνομία ή τους συγγενείς του, ανάλογα με την περίπτωση κινδύνου. Η ειδοποίηση γίνεται μέσω του 24ωρου κέντρου του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού. Η δε θέση του χρήστη εντοπίζεται ακριβώς μέσω GPS ή GSM ή Wi-Fi.

Just Alert logoΗ EasySOS δημιούργησε ένα προϊόν που αποτελεί πολύτιμο κοινωνικό εφόδιο σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού. Η δε σύζευξη του Just Alert με το υπερσύγχρονο Κέντρο Σημάτων του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού, αποτελεί την απόλυτη εγγύηση έγκαιρης και άμεσης προστασίας. Και ας σημειωθεί ότι από το 1982 που ιδρύθηκε, με την επωνυμία «Ερμής ΕΠΕ», διαθέτει εξειδικευμένους χειριστές πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν στα σήματα των συνδρομητών.

Απάντηση