Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο απόλυτος προορισμός για έξυπνες αγορές σε ασυναγώνιστες εκπτωτικές τιμές!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 26/06/2024

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς προς τους καταναλωτές για την πειραϊκή αγορά 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |> Σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έτους 2024 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Επίσης, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 με το πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας της Κυριακής να καθορίζεται από 11.00 έως 20.00.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε προτείνει την προαιρετική λειτουργία της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 14 Ιουλίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Η Αγορά του Πειραιά προσκαλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα της πόλης μας για μια μοναδική αγοραστική εμπειρία γεμάτη «γενναίες» καλοκαιρινές εκπτώσεις και πραγματικές ευκαιρίες, με μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, υψηλό ποιοτικό επίπεδο στα προϊόντα και όπως πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες – καταναλωτές και να συνδυάσουν τα ψώνια τους με φαγητό, καφέ, ποτό σε ένα από τα πολλά café ή εστιατόρια της πόλης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: