Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Βαγγέλης απόψε “αναχωρεί” από τον Πειραιά για την Κρήτη…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 16/03/2015

Στο δρόμο για Πειραιά βρίσκεται η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη και στις 9 μ.μ. αναμένεται να μεταφερθεί ατμοπλοϊκώς στην Κρήτη. Η κηδεία του άτυχου παλικαριού θα γίνει στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την νεκροψία ο άτυχος σπουδαστής έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Φεβρουαρίου και πέθανε από αιμορροϊκό σοκ λόγω τραύματος στο δεξιό περικάρπιο. Σημειώνεται ότι δίπλα από τον νεκρό υπήρχε ένα μαχαίρι.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, διαπίστωσε ότι το μοναδικό τραύμα που έφερε το θύμα ήταν στο δεξιό καρπό και προκλήθηκε από μαχαίρι πριν το θάνατο. Με δεδομένο -μεταξύ άλλων- ότι το θύμα ήταν αριστερόχειρας, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε, κόβοντας τις φλέβες του δεξιού καρπού του.

Όσον αφορά το χρόνο του θανάτου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, συμβαδίζει με το χρόνο εξαφάνισης του 20χρονου. Κατά τη νεκροψία βρέθηκε και περιεχόμενο στομάχου, δηλαδή ο Βαγγέλης δεν είχε χωνέψει καν το φαγητό που είχε φάει, λίγο πριν εξαφανιστεί…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: