Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Φροντίδα στις γειτονιές, το άμεσο μέλημα του Βλαχάκου

Χωρίς κατηγορία στις 22/02/2019

Ο γιατρός έδωσε τις κατευθύνσεις στους υποψήφιους συμβούλους του για έναν ανθρώπινο Πειραιά

|> Συναντήσεις με τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, με θέμα τα προβλήματα που δυσκολεύουν και ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των Πειραιωτών και των επισκεπτών της πόλης.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βλαχάκος, οι πολίτες διαμαρτύρονται χρόνια τώρα για το κυκλοφοριακό, για την καθαριότητα, για την έλλειψη πρασίνου, για την έλλειψη αθλητικών χώρων, για την έλλειψη φροντίδας στις γειτονιές της πόλης, για όλα αυτά που δυσκολεύουν τη ζωή τους.

«Ζούμε στην πόλη μας, ζούμε με τα προβλήματα της πόλης μας και πρέπει να αναμετρηθούμε με αυτά και να δώσουμε λύσεις προς το καλό των δημοτών», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βλαχάκος και συμπλήρωσε:

«Η καταγραφή των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας, τα οποία κόβουν στην κυριολεξία το χαμόγελο στις Πειραιώτισσες, στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης έχει γίνει! Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα πράγματα. Οι πολίτες είναι μαζί μας και είναι έτοιμοι να μας εμπιστευτούν. Ξέρουν πια, ότι δεν χωρούν στο αύριο της πόλης άλλες χαμένες ευκαιρίες!»…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: