Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έντεκα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, έκοψαν βασιλόπιτα με μεγάλο γλέντι (ΦΩΤΟ)

Χωρίς κατηγορία στις 31/01/2018

Παρουσία Μώραλη

|> Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή και πάνω από 1500 άτομα διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια Μανώλη Κονταρό και το συγκρότημά του.

Ο Γιάννης Μώραλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους και το 2018 να είναι μία καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη. Τόνισε την ισχυρή και ποιοτική σχέση ανάμεσα στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και στη Δημοτική Αρχή.  Όλοι αναγνωρίζουν – υπογράμμισε – τη συστηματική ποιοτική δουλειά που γίνεται. Οι χοροί – πρόσθεσε – οι εκδρομές, οι επισκέψεις στο Ράντζο, η σημερινή γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο, τα μαθήματα υπολογιστών, η γυμναστική, η χορωδία είναι δραστηριότητες που καθιστούν τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης στον Πειραιά, τα καλύτερα στην Ελλάδα. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια – συμπλήρωσε – έχουμε κοντά μας πάντοτε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή η βραδιά είναι χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός  και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Μώραλης εξήρε τις προσπάθειες του επί 8 χρόνια δημάρχου και άμεσου συνεργάτη του κ. Αγραπίδη που με την εμπειρία,  τη γνώση  και την αγάπη του έχει προσφέρει πολλά  στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Αναφέρθηκε επίσης στο έργο του διευθυντή κ. Πλατανησιώτη, της Προϊσταμένης κας Πετράκου και όλων των εργαζομένων που – όπως είπε χαρακτηριστικά – υπερβάλλουν εαυτόν για να καλύψουν αδυναμίες και ελλείψεις. Ο Δήμαρχος Πειραιά τους συνεχάρη όλους και τους υποσχέθηκε τις επόμενες χρονιές να διαθέσει παραπάνω προσωπικό, αν μπορέσει, για τη διευκόλυνση της δουλειάς τους. Τέλος ευχαρίστησε Μανώλη Κονταρό, ο οποίος μας συντροφεύει πάντα αφιλοκερδώς – όπως είπε -και στην ετήσια γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, αλλά και σε άλλες δράσεις του δήμου Πειραιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Χαρακτήρισε τη δουλειά στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, μια δουλειά που γίνεται το κάτι παραπάνω στην προσφορά υπηρεσιών.  Περισσεύει  – πρόσθεσε – η αγάπη, η ευαισθησία και το μεράκι. Εμείς παίρνουμε πίσω την αγάπη, τη στήριξη, τη συντροφικότητα. Έχουμε την τύχη – υπογράμμισε – τις δύσκολες ημέρες για τα οικονομικά του δήμου να έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι «νησί ασφαλείας» σε μία δύσκολη περίοδο.  Τέλος ευχαρίστησε  τον Διευθυντή, την Προϊσταμένη, τις υπεύθυνες, όλο το προσωπικό για τη δουλειά τους, αλλά και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για το καθημερινό ενδιαφέρον και τη στήριξη του στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκαν ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης  Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Γαϊτανάρος, Σταύρος Βοϊδονικόλας, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Γιάννης Μελάς, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Κυριάκος Σιγαλάκος, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Χαραλαμπία Ζηλάκου,  η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, ο γ.γ. του Δήμου Βασίλης  Ταταρόπουλος, οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων: της Α΄, Νικήτας Γκόλφης, της Γ΄, Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, της Δ΄ Αναστάσιος Πούλος, της Ε΄ Γιάννης Βοϊδονικόλας και πολλοί κοινοτικοί σύμβουλοι.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: