Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 13/08/2023

Είχε ξεχάσει το ‘’μάτι’’ ανοιχτό, πήρε φωτιά η κουζίνα και επειδή δεν υπήρχε εξαερισμός, έχασε τις αισθήσεις και την ζωή του. Ήταν 37 ετών

|> Ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης είναι ο νεκρός που βρέθηκε σήμερα το πρωί από την Πυροσβεστική σε διαμέρισμα της πλατείας Αττικής.

Κατά την Πυροσβεστική γύρω στις 8 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Αιγέως 35 στην Πλατεία Αττικής. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονταν ήδη οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης, που εργαζόταν στον όμιλο ‘’Παραπολιτικά’’. βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και συγκεκριμένα από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο άτυχος Αντώνης Χρυσουλάκης είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ‘’Γεώργιος Γεννηματάς’’, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανακοίνωση του ομίλου ‘’Παραπολιτικά’’

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.
Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Απάντηση