Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Μίλτος Πασχαλίδης κατεβαίνει στον Πειραιά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 03/02/2015

Μετά τις 9 sold out εμφανίσεις του στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου»,  ο Μίλτος Πασχαλίδης κατηφορίζει στις 13/2 στο «PassPort» του Πειραιά, μαζί με πέντε κορυφαίους μουσικούς και αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζεύει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει, και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.
Γνωστός για τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεών του αλλά και την αυτοσχεδιαστική του διάθεση επί σκηνής, όπου το ένα τραγούδι αυθόρμητα φέρνει το επόμενο, ο Μίλτος Πασχαλίδης πετυχαίνει να συγκινήσει σε κάθε του συναυλία.
Καταφέρνει να ακροβατήσει με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στην κρητική παράδοση και τη σύγχρονη μουσική, στο ερωτικό και το πολιτικό τραγούδι, και να δημιουργήσει ένα σπάνιο αποτέλεσμα που κάνει το πρόγραμμά του μια αξέχαστη και έντονα φορτισμένη εμπειρία.
Μαζί του σε αυτές της εμφανίσεις η νέα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, το ακορντεόν και το τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Πάρις Περυσινάκης στην κρητική λύρα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: