Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς “θυμήθηκε” ότι ο ιστορικός Εθνικός του, χρειάζεται κάποιο γήπεδο…

ΕΛΛΑΔΑ στις 16/04/2015

Θα γίνει σε χώρο του ΣΕΦ, με παραχώρηση από το ΤΑΙΠΕΔ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη και της διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η κατασκευή αθλητικών χώρων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, πράγμα, που έχει συζητηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και με τη νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, στο οποίο έχει περιέλθει ο χώρος.

Ειδικότερα, στον χώρο η Περιφέρεια Αττικής σχεδιάζει να γίνουν τα εξής έργα:

1. Η ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου ποδοσφαίρου, που χρησιμοποιείται από ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ). Για το έργο έχουν προϋπολογισθεί 350.000 € αλλά εκκρεμεί η εκπόνηση μελέτης, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.
2. Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου για να χρησιμοποιηθεί από τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς. που ήδη έχει να αρχίσει να δηλώνει έντονα την παρουσία του, μετά τις προσπάθειες του προέδρου του Αλέξη Αγγελόπουλου (φωτό). Το έργο θα γίνει σε χώρο, που έχει καθοριστεί και θα παραχωρηθεί για χρήση από το ΤΑΙΠΕΔ.

Στην διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η δυνατότητα κατασκευής και ενός χώρου για την διεξαγωγή αθλημάτων στίβου, που στερείται η περιοχή του Πειραιά αλλά και το θέμα της καθαριότητας του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: