Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι ανεμβολίαστοι του Λιμενικού σε αναστολή καθηκόντων

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 14/09/2021

Ο συνδικαλιστικός φορέας με ανακοίνωση καλεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να εξαντλήσει κάθε πιθανή λύση

|> Αναστάτωση στο Λιμενικό, μετρά την αναστολή καθηκόντων στελεχών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, επειδή ήταν ανεμβολίαστοι. Ο συνδικαλιστικός φορέας των λιμενικών, αντέδρασε αμέσως με μία ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Με αφορμή την επιβολή του ειδικού διοικητικού μέτρου της αναστολής καθηκόντων σε συναδέλφους που υπηρετούν με διοικητικά καθήκοντα,  σε δομές υγείας (ΝΝΑ,ΑΝΥΕ) και μετά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί περί  του υποχρεωτικού εμβολιασμού των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ακτοφυλακής,  δηλώνουμε κατ’ αρχήν αντίθετοι σε κάθε είδους διαχωρισμό εμβολιασμένων και  ανεμβολίαστων συναδέλφων.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι στις προθέσεις μας να αντικαταστήσουμε  τους αρμόδιους οι οποίοι  είναι υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτόγνωρης  πανδημίας,  τονίζουμε όμως  την αντίθεση μας σε κάθε μορφή υποχρεωτικής επιβολής μέτρων ειδικά όταν αυτά  επιφέρουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην υπηρεσιακή όσο και στην οικογενειακή γαλήνη των στελεχών.

Καλούμε λοιπόν την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία να εξαντλήσει κάθε πιθανή λύση (απόσπαση – διάθεση  των ανωτέρω στελεχών σε έτερη υπηρεσία) ούτως ώστε να μην οδηγηθούν τα στελέχη και οι οικογένειες τους σε οικονομική εξόντωση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: