Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παγκόσμια αναγνώριση για έξτρα παρθένο και βιολογικό λάδι Αιγίνης

Χωρίς κατηγορία στις 13/06/2015

Βραβεία σε Ν. Υόρκη και Τόκιο

Η Περιφερειακή Ενότητα και ο aντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης, Χατζηπέρος,
εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίηση τους για την παγκόσμια αναγνώριση αγροτικών προϊόντων που παράγονται στα νησιά της περιφέρειας Αττικής.

Πρόσφατα τα ελαιόλαδα έξτρα παρθένο και βιολογικό του αιγινήτικου συσκευαστηρίου του Philippe Polli βραβεύτηκαν με δύο χρυσά μετάλλια σε διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στην Ν. Υόρκη και το Τόκυο.

Με αφορμή τις βραβεύσεις, ο κ. Χατζηπέρος δήλωσε: «Το ελληνικό, μοναδικής ποιότητας ελαιόλαδο, απολαμβάνει μιας θέσης στην κορυφή στην παγκόσμια αγορά, συμπαρασύροντας και κάνοντας γνωστά πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα, καθώς επίσης και τη Ελληνική διατροφή. Η Περιφέρεια έχει πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της την στήριξη και την προαγωγή του πρωτογενή τομέα. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στα νησιά μας και να τα προστατεύσουμε από τον κίνδυνο της ερημοποίησης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: