Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παιδεραστής αποφυλακίστηκε με όρους, αλλά δεν ξέχασε τον πρότερο… έντιμο βίο του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 27/12/2015

“Χτύπησε” στην Καλλιθέα

Ο “τυποκτόνος” νόμος Βενιζέλου, ο οποίος απαγορεύει την αναφορά ονόματος εγκληματία, χωρίς την άδεια εισαγγελέα, έκανε ξανά το… θαύμα του και η πολιτεία παρά τα τόσα κρούσματα συνεχίζει να ρεμβάζει!

Ήρωας αυτή τη φορά ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος πιάστηκε επ΄αυτοφώρω στην Καλλιθέα, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ας σημειωθεί ότι ο εν λόγω ανώμαλος είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί το 2015, με περιοριστικούς όρους!

  1. Γιατί δεν επιτρέπεται η αναφορά του ονόματός του, για να ξέρει ο καθένας ποιόν βάζει μέσα στο σπίτι του;
  2. Για να αφεθεί ελεύθερος σημαίνει ότι είτε υπέστη… ευνουχισμό, είτε ότι θεραπεύθηκε. Επειδή όμως δεν θεραπεύτηκε, ίσως θα πρέπει η Δικαιοσύνη να εξετάσει, τουλάχιστον, με ποιο δικαιολογητικό αποφυλακίστηκε.
  3. Φέρουν ευθύνες όσοι με την έγκρισή τους ενέκριναν την αποφυλάκιση αυτού του διεστραμμένου;

Όμως, ποιος να δώσει σημασία σε μία χώρα στην οποία τείνουν να τεθούν υπό απαγόρευση οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών…

Η είδηση που αφορά αυτόν τον “υπερήφανο”, έχει ως εξής:

Στη σύλληψη 56χρονου Έλληνα για ασέλγεια σε βάρος προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του στην Καλλιθέα, ο άνδρας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, προσφέροντάς του ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου, είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου ανήλικου.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Στην κατοχή του καθώς και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί το 2015 με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Απάντηση