Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα Πειραιωτάκια των Βρεφονηπιακών ξεναγούνται στο Ναυτικό Μουσείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 19/05/2016

Λόγω “Ημερών Θάλασσας” 

Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, πραγματοποιούν 15  Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016».

Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με την παρουσία παιδαγωγών,  επισκέπτονται  το μεγαλύτερο Ναυτικό Μουσείο στην Ελλάδα, γνωρίζουν τα σημαντικά εκθέματα και έρχονται σε επαφή με  την ναυτική παράδοση  και τη ναυτοσύνη των Ελλήνων.

Σήμερα Πέμπτη 19/5 το πρωί, επισκέφθηκαν το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, 42 παιδιά από τους 16ο, 17ο και 18ο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων άρχισε προχθές Τρίτη 17/5 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 26/5/16.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών, Χαραλαμπία Ζηλάκου, είπε:«Είναι μεγάλη χαρά για μένα προσωπικά αλλά και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας να συμμετέχουμε σε ένα μεγάλο θεσμό για την πόλη μας,  στις Ημέρες Θάλασσας 2016. Ζούμε στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και η θάλασσα αποτέλεσε  ζωοδότρα δύναμη για τον Πειραιά και είναι το μέλλον μας. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λοιπόν δίνουν το παρόν σε αυτό τον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας,   βάζουν το δικό τους λιθαράκι και συμμετέχουν ενεργά με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο».

Απάντηση