Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πανευρωπαϊκό για τον Ολυμπιακό και αναστάτωση στον Πειραιά από ένθερμους οπαδούς

ΕΛΛΑΔΑ στις 10/06/2018

Το δεύτερο στην ιστορία του

|> Το δεύτερο κύπελλο Πρωταθλητριών κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην ιστορία του καθώς νίκησε στον τελικό στη Γένοβα την Προ Ρέκο με 9-7 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης 16 χρόνια αργότερα από τον θρίαμβο της Βουδαπέστης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν συγκλονιστική εμφάνιση και έφτασαν στη νίκη δίκαια, καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ ενώ οι Ιταλοί κυνηγούσαν το σκορ και έφερναν το ματς στα ίσια μέχρι το 6-6.

Με μπροστάρη τον Γιάννη Φουντούλη (4 γκολ), οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξαιρετικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω με 7/12 και αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά. Εκείνο πάλι που ήταν το ίδιο με τα δύο προηγούμενα ματς ήταν ο Γιόσιπ Πάβιτς, ο οποίος έκανε ένα συγκλονιστικό τουρνουά και αξιώθηκε, στα 36 του, να πάρει το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του.

Όμως, αυτή η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, έμελλε να δυσαρεστήσει αρκετούς οπαδούς της ομάδας, καθώς μέχρι τις 2 αλλά και τις 3 το πρωί, στο κέντρο του Πειραιά έπεφταν πυροβολισμοί και βαρελότα για μεγάλη διάρκεια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: