Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παντρεύεται τον αγαπημένο του ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου!

FLASH στις 08/05/2015

Λίγους μήνες μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να παντρευτεί τον Βέλγο αγαπημένο του, Γκοτιέ Ντεστενέ και σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 15 Μαΐου. Πάντως παραμένει άγνωστο το είδος της γαμήλιας τελετής, όπως και οι ενδυμασίες του ζεύγους των μελλονύμφων.

Όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον γάμο, καθώς ο ίδιος ο Μπετέλ δεν επιθύμησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν επιθυμεί να κάνει επίδειξη της προσωπικής του ζωής και απέρριψε το αίτημα εφημερίδων που επικεντρώνονται στην προσωπική ζωή διασημοτήτων να καλύψουν την τελετή» γνωστοποίησε η πηγή.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ.

Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.

«Μου το ζήτησε και εγώ είπα ναι» δήλωσε στους “Los Angeles Times”.

Σημειώνεται ότι το Λουξεμβούργο νομιμοποίησε τον Ιούνιο του 2014 το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου αναγνωρίζοντας επιπλέον στα ζευγάρια το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: