Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ΟΛΠ: Δώρα σε παιδιά της περιοχής του Πειραιά, εν όψει Πάσχα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 14/04/2021

Παράλληλα συνεχίζει να υποστηρίζει τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, όπως και τα κοινωνικά παντοπωλεία των όμορων Δήμων

|> Σε συνέχεια της διανομής των Χριστουγεννιάτικων δώρων στο τέλος του 2020, η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε ξανά 3.000 δώρα εν όψει των εορτών  του Πάσχα, για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών Δήμων. Έγινε χθες σε μία σύντομη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους Δήμους Πειραιά, Περάματος και Σαλαμίνας.

Η παράδοση των δωροκαρτών πραγματοποιήθηκε από τον εκτελούντα χρέη δ/ντος συμβούλου της ΟΛΠ ΑΕ. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, η αντιδήμαρχος Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου και ο αντιδήμαρχος Σαλαμίνας  Παντελής Διολέτης.

Όπως είναι γνωστό η ΟΛΠ ΑΕ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας  οργανώνει μια σειρά από ενέργειες και δράσεις προς τις ασθενείς ομάδες των τοπικών κοινωνιών ιδιαίτερα κατά τις εορτές των Χριστουγέννων. Εφέτος για πρώτη χρονιά αποφάσισε να επεκτείνει το πρόγραμμα δράσεων της και για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα συνεχίζει να υποστηρίζει τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και τα κοινωνικά παντοπωλεία όμορων δήμων.

Ο Zhang Anming απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους τόνισε: “Η ΟΛΠ με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, αποφάσισε για πρώτη χρονιά φέτος να στηρίξει και κατά τις εορτές του Πάσχα τις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή της στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: