Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου για 3600 επιβάτες του “Royal Princess”!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 29/08/2016

Προσφορά του ΟΛΠ

Το περασμένο Σάββατο 27/8, ο ΟΛΠ συνέχισε τη συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την παράσταση “Θάλασσα στην άκρη, η Ελλάδα – Climbing the sea“, σε σκηνοθεσία Ν. Διαμαντή (φωτό) και με καλεσμένους τους 3.600 επιβάτες και τα πληρώματα του κρουαζιερόπλοιου “Royal Princess”. Η αρχή είχε γίνει με τους επιβάτες του “Carnival Vista”.

Η παράσταση που δόθηκε αυτή τη φορά πάνω στο πλοίο είναι  μια σύνθεση κειμένων από αρχαίες τραγωδίες και ποιήματα σε ένα ταξίδι όπου το αρχαίο ελληνικό θέατρο συναντά την ελληνική ποίηση σε μια πρωτότυπη δράση που θα συμβάλλει στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Οι παρεμβάσεις της διοίκησης του ΟΛΠ στον τομέα της κρουαζιέρας με την υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού στους επιβατικούς σταθμούς, τις νέες εμπορικές συμφωνίες για την προσέλκυση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων και με δράσεις που ενισχύουν την ελκυστικότητα της κρουαζιέρας αποτυπώνεται ήδη στα αποτελέσματα του επταμήνου 2016 με αύξηση 18,54% και επιπλέον 150.000 επιβάτες σε σχέση με το αντίστοιχο του 2015.

Σε ανακοίνωση του ΟΛΠ σημειώνεται ότι η υλοποίηση άμεσων επενδύσεων πάνω από 135 εκ. ευρώ σύμφωνα με τη νέα σύμβαση παραχώρησης για την επέκταση των λιμενικών υποδομών στο νότιο μέτωπο ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν τα νέα κρουαζιερόπλοια μεγάλης χωρητικότητας, έχουν στόχο να αναδείξουν τον Πειραιά ως το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου.

Απάντηση