Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παράταση έως 14/9 για το Μ/Π Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠαΠει

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 29/07/2023

Προσφέρει την ολοκληρωμένη και την εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών

|> Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 2023-24, του Πανεπιστημίου Πειραιώς παρατάθηκε μέχρι 14 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο Μ/Π προσφέρει την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, που αναζητά το σημερινό διεθνοποιημένο περιβάλλον και η δυναμική και συνεχώς ανασυντασσόμενη παγκόσμια πολιτική.

Οι απόφοιτοί του, έχοντας αποκτήσει ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, αναδεικνύονται και διακρίνονται ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη Διεθνών Οργανισμών, της Διπλωματικής Υπηρεσίας, δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών, ινστιτούτων ανάλυσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμβουλοι διεθνών υποθέσεων σε Κυβέρνηση και Κοινοβούλιο, σε οικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και σε κάθε σχετικό φορέα ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

Απευθύνεται επίσης, στη σκεπτόμενη νέα γενιά πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εργαλεία γνώσης και ανάλυσης για λήψη αποφάσεων, για ένα μέλλον ουσιαστικών προκλήσεων και εξειδίκευσης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις αλληλοϋποστηριζόμενους διδακτικούς και ερευνητικούς πυλώνες: Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγική, Διεθνές Δίκαιο, Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Χρηματοοικονομικοί Θεσμοί, Διεθνής Πολιτική Οικονομία και Διεθνές Εμπόριο και Επιχειρήσεις.

> Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρία Κατσιγιάννη, επιστημονική συνεργάτις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, τηλ.: 6936.649588
e-mail: katsigianni_maria@yahoo.gr  >>> www.des.unipi.gr/files/ma-ies/prokirixi/aitisi.pdf

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: