Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παραιτήθηκε το μεσημέρι ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπ. Πασχάλης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/09/2023

Ο φόνος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, στο Blue Horizon του ομίλου, άρχισε να ‘’προκαλεί’’ αναταράξεις  – Τι ανακοίνωσε ο όμιλος

|> Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπύρος Πασχάλης (φωτό), μετά τον φόνο του 36χρονου Αντώνη στο πλοίο Blue Horizon του ομίλου. Η παραίτηση του Σπύρου Πασχάλη, έγινε δεκτή από το δ.σ. του ομίλου, μετά από άσκηση πιέσεων από την κυβέρνηση για την ανάληψη ευθυνών. Παράλληλα από την Attica Group εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί. Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας».

Απάντηση