Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έως τις 31 Αυγούστου η δήλωση κενών ακινήτων

Κοινωνια στις 01/07/2020

Παρατάθηκε η προθεσμία με τροπολογία στη Βουλή όπως το είχε ζητήσει η ΠΟΜΙΔΑ

|> Παρατάθηκε μέχρι την 31η Αυγούστου 2020 και η προθεσμία για τη δήλωση κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή  ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρμόδιος υφυπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος, όπως είχε ζητήσει η ΠΟΜΙΔΑ με την από 25/6/2020 επιστολή της.

Στην επιστολή αυτή η ΠΟΜΙΔΑ ανέφερε ότι με την τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή παρατεινόταν για δύο μήνες η προθεσμία δήλωσης για τα αδήλωτα τετραγωνικά μόνο των ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, χωρίς ταυτόχρονη παράταση της προθεσμίας δήλωσης για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα!

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ετσι παρατείνεται για ένα δίμηνο η λειτουργία της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ, ως προς το σύνολο των δύο τομέων  λειτουργίας της.Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα προστέθηκε και η δυνατότητα διόρθωσης των εμβαδών των κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικιών.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 1η Ιουλίου λήγει η προθεσμία δήλωσης των μειώσεων ενοικίων λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού, ενώ την 29η Ιουλίου θα λήξει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2019.

Απάντηση