Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο περιστύλιο του Ζαππείου η απονομή του βραβείου “Manager of the Year” για 16η χρονιά

Αγορα/Επιχειρειν στις 16/05/2018

Την Τρίτη 22 Μαΐου

|>Την Τρίτη 22 Μαΐου στις 7 μμ στο περιστύλιο του Ζαππείου, πραγματοποιείται η εκδήλωση για 16η χρονιά, του βραβείου “Manager of the Year”, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.  Πρόκειται για έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους θεσμούς της ελληνικής αγοράς και καθιερώθηκε το 2002 και κάθε χρόνο βραβεύονται εξαιρετικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας.

Η δημιουργία αυτού του θεσμού βασίστηκε στην ανάγκη της επιπλέον αναγνώρισης των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών που διευθύνουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κοινωνίας της γνώσης, με όραμα και προοπτική για το μέλλον. Το βραβείο απονέμεται σε πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο ή γενικό διευθυντή εταιρείας ή οργανισμού, που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Η επιτυχής και αποτελεσματική άσκηση διοίκησης από τα πρόσωπα αυτά προκύπτει από: τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης την οποία διοικούν, τον κοινωνικό απολογισμό, την εξωστρέφεια, τις καινοτομίες, τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, τη συμβολή στην ανάπτυξη τοπικών κοινωνιών και άλλα επιτεύγματα που συνάδουν με την ανάδειξη ενός υποψηφίου ως ηγέτη του χώρου. Η ιδιότητα του μέλους της ΕΕΔΕ δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του βραβείου.

Απάντηση